5 причини да включите Хинап в своята диета

Дата: 09 Авг 2017

                                                                                

 

    Плодовете от Хинап са вкусни, но техният естествено сладък вкус не е единствената причина да ги обикнете! Ето пет предимства от включването на Хинапът във Вашата диета:

    Той е с високо съдържание на антиоксиданти. Подобно на другите супер храни, Хинапът подсилва имунната система и повлиява добре здравословните проблеми, включително и такива свързани с напредването на възрастта.

    Хинапът спомага за преодоляването на стреса. Бързият ритъм на живота в 21-ви век засяга всички нас. Този супер плод отдавна се използва в традиционната китайска медицина за лечение на безпокойство и безсъние, благодарение на леките си седативни свойства.

    Плодът може да замести рафинираната захар. Добре известно е, че диета в която има прекомерно рафинирана захар, може сериозно да увреди здравето. Но това не означава, че трябва да се откажете напълно от десертите! Хинапът е естествен подсладител, който може да се добави към овесена каша, смутита, салати, супи и печива.

    Въпреки, че обичаме да изпробваме нови рецепти с Хинап, консумацията само на сушените или свежи плодове е също толкова здравословно и вкусно. Изсушеният плод е подобен на фурмата, но с по-малка и приятна естествена сладост. Хрупкавите кръгчета Хинап могат да бъдат Вашата здравословна алтернатива на обедната бисквитка.


    Хинапът може да се консумира от всички! Опитвате се да намерите веганска закуска, която щади майката земя, но не прави компромис по отношение на вкуса? Търсите ли здравословен обяд за Вашето дете, което има хранителни алергии? Всички наши продукти са подходящи за вегани, без млечни продукти, без глутен, без добавки и без ГМО.
 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  • Все още няма коментари
Върни До Горе